gemeente Steenbergen | Gemeentelijke informatiepagina vanaf maart in de Steenbergse Courant

Nieuwsbericht Gemeentelijke informatiepagina vanaf maart in de Steenbergse Courant

Gepubliceerd op: 23 februari 2022 10:05

Het nieuws van en uit de gemeente Steenbergen leest u op onze informatiepagina. De afgelopen twee jaar vond u deze in de Steenbergse Bode. Het college van B&W vindt het belangrijk dat ook de Steenbergse Courant de mogelijkheid krijgt om de gemeentelijke informatiepagina te publiceren. Vanaf 4 maart verschijnt de informatiepagina daarom twee jaar in de huis-aan-huis editie van Steenbergse Courant.

De wettelijke bekendmakingen en vacatures van de gemeente Steenbergen blijven we plaatsen in de Steenbergse Bode. Ook verschijnt er een paar keer per jaar een themabijlage van de gemeente en leest u er binnenkort de column van burgemeester Van den Belt.

Wilt u regelmatig een overzicht ontvangen van de besluiten in uw buurt over bijvoorbeeld vergunningen, bouwplannen of lokale regelgeving? Kijk dan op https://www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt. Het is mogelijk om hier een gratis abonnement aan te maken voor de gemeente Steenbergen waarna u een melding krijgt van alle nieuwe bekendmakingen in uw omgeving.