gemeente Steenbergen | Gemeentelijke belastingaanslag

Nieuwsbericht Gemeentelijke belastingaanslag

Gepubliceerd op: 24 februari 2021 06:00

Deze week ontvangen inwoners en ondernemers de jaarlijkse gemeentelijke belastingaanslag. Op het aanslagbiljet vindt u de heffingen die u moet betalen. U betaalt belastingen om Steenbergen leefbaar en veilig te houden. De gemeente gebruikt daarvoor onder andere de opbrengst van gemeentelijke belastingen. De opbrengst hiervan is voor het verbeteren van allerlei publieke voorzieningen en voor veiligheid. Ook om het wonen plezieriger te maken en economische groei te bevorderen. U ontvangt elk jaar eind februari een aanslagbiljet voor gemeentelijke heffingen zoals de OZB, afvalstoffenheffing en rioolheffing.

Vragen?

Heeft u vragen over de belastingaanslag of de WOZ-waarde? Bel 14 0167! Wij helpen u graag.
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 – 17.00 uur en op vrijdag tot 12.00 uur.
Heeft u vragen over de WOZ waarde? Bel dan maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 12.30 uur met de taxateur.
Kunnen we uw vraag niet direct beantwoorden? Dan wordt u binnen 3 werkdagen teruggebeld.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op https://www.gemeente-steenbergen.nl/belastingen

Flyer gemeentelijke belastingen 2021