gemeente Steenbergen | Feestmiddag voor huwelijksjubilarissen

Nieuwsbericht Feestmiddag voor huwelijksjubilarissen

Gepubliceerd op: 27 september 2021 16:35

Echtparen uit de gemeente Steenbergen die in 2020 en 2021 hun 60-, 65- of zelfs 70-jarig huwelijk vier(d)en krijgen op vrijdag 15 oktober een feestelijke middag voorgeschoteld in de theaterzaal van gemeenschapshuis 't Cromwiel.

Onder normale omstandigheden brengt burgemeester Ruud van den Belt altijd met veel plezier felicitatiebezoeken aan de huwelijksjubilarissen in onze gemeente die dat op prijs stellen. Als gevolg van de coronacrisis konden deze visites de afgelopen ruim 1,5 jaar niet doorgaan en moest worden volstaan met een persoonlijke brief van de burgemeester en een bos bloemen.

Vandaar dat de huwelijksjubilarissen van vorig jaar en dit jaar – nu het weer kan – deze feestelijke middag wordt aangeboden. Met een gevarieerd entertainmentprogramma wordt onder meer teruggeblikt op de tijd dat de gasten elkaar het ja-woord gaven. Aan een hapje en een drankje zal het zeker niet ontbreken. En uiteraard is burgemeester Van den Belt zelf ook van de partij zodat hij de echtparen alsnog persoonlijk kan feliciteren met hun huwelijksjubileum.

Wie voor deze middag wel een uitnodiging heeft ontvangen, maar zich onverhoopt nog niet heeft aangemeld, kan dit nog tot uiterlijk 4 oktober doen door te bellen naar het kabinet van de burgemeester: (0167) 543488.