Nieuwsbericht CycloMedia maakt 360 graden foto’s

Gepubliceerd op: 22 mei 2018 11:55

Van begin juni tot eind juli rijdt het bedrijf CycloMedia rond in gemeente Steenbergen om 360 graden foto's te maken van alle wegen. Dit doen zij in opdracht van de gemeente. Wij gebruiken deze foto's voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte en ontwikkeling van ruimtelijke plannen. De foto's worden niet op internet gepubliceerd of openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens en alle gezichten en kentekens worden wazig gemaakt.

Vragen?

Heeft u vragen of aantekenen van bezwaar? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente of met CycloMedia via CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE ZALTBOMMEL, Nederland. Of kijk voor meer informatie op: www.cyclomedia.com