Nieuwsbericht Cultuurmaand september

Gepubliceerd op: 04 september 2020 15:40

Muziek, toneel, dans en kunst: u vindt het allemaal in onze gemeente. Tijdens de cultuurmaand worden er veel extra activiteiten georganiseerd waar u een kijkje kunt nemen. Zo zijn er proeflessen en concerten van verschillende dans- en muziekgezelschappen.
Vanaf 1 september start de Cultuurmaand september in onze gemeente.

Voor het vierde jaar organiseert het Platform Kunst & Cultuur, met behulp van de gemeente Steenbergen, in deze maand de cultuurmaand voor alle inwoners en bezoekers van de gemeente.

Gedurende de hele maand vinden in bijna alle kernen extra culturele activiteiten plaats. Bijzonder is dat er voor het eerst een speciaal programma voor de jeugd is opgenomen, CuSt Junior. Ook Open Monumentendag op 12 september is onderdeel van het programma. Dit jaar staat Nieuw-Vossemeer centraal met een wandel- en fietstocht langs de belangrijkste monumenten.

Bijzonder is dat de Cultuurmaand en de activiteiten bijna allemaal georganiseerd worden door vrijwilligers. Ruim 15 verenigingen en organisaties zijn deze maand actief om bezoekers en deelnemers te ontvangen, te vermaken en in beweging te zetten.

Bent u benieuwd naar alle activiteiten tijdens de cultuurmaand? Kijk dan snel verder voor het hele overzicht op cultuursteenbergen.nl.