Nieuwsbericht Collectieve zorgverzekering

Gepubliceerd op: 12 december 2018 13:40

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn?

Maak dan gebruik van de Collectieve  Zorgverzekering die wij samen met zorgverzekeraar VGZ aanbieden. De gemeente betaalt een gedeelte van uw zorgverzekering en u profiteert van vele extra's. De Collectieve Zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen.

Kies een pakket dat bij u past

U kunt kiezen uit 2 pakketten.

• Heeft u weinig zorgkosten dan is VGZ GemeentePakket Compleet een goede keuze.
  • Maakt u vaak gebruik van uw zorgverzekering en heeft u veel zorgkosten kies dan VGZ GemeentePakket Compleet met € 0 eigen risico.

Op www.gezondverzekerd.nl vindt u het complete vergoedingenoverzicht.

Pakketten collectieve zorgverzekering 2019

Kom ik in aanmerking?

U komt voor de collectieve zorgverzekering in aanmerking als het bruto gezamenlijk inkomen van u en uw eventuele partner lager is dan onderstaande inkomensgrenzen.

Inkomensgrenzen

Personen in de leeftijd van 18 tot en met 21 jaar

• Heeft u een partner met wie u gehuwd bent of samenwoont en de kosten van levensonderhoud zoals huur of hypotheekrente, gas / elektriciteit, boodschappen deelt?
    Is uw gezamenlijk bruto inkomen over de maand september 2018 lager dan € 670,-
  • Bent u alleenstaande ?
    Is uw bruto inkomen over de maand september 2018 lager dan € 335,-

Personen in de leeftijd van 21 jaar tot de AOW gerechtigde leeftijd

Is uw gezamenlijk bruto inkomen over de maand september 2018 lager dan € 1913,-
  • Bent u alleenstaande?
    Is uw bruto inkomen over de maand september 2018 lager dan € 1339,-
    U komt in aanmerking voor de collectieve zorgverzekering.

Personen met de AOW gerechtigde leeftijd

Is uw gezamenlijk bruto inkomen over de maand september 2018 lager dan € 1955,-
  • Bent u alleenstaande ?
    Is uw bruto inkomen over de maand september 2018 lager dan € 1418,-

Aanmelden

U kunt u tot en met 31 december 2018 online aanmelden via www.gezondverzekerd.nl. VGZ regelt de opzegging van uw oude zorgverzekering. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met VGZ. Telefoon:0900 - 77 99 771.

Heeft u hulp nodig bij het digitaal aanmelden?

Vrijwilligers van het Digipunt Steenbergen kunnen u helpen tijdens de spreekuren op dinsdag (13.00 tot 16.00 uur) en vrijdag (9.00 tot 11.00 uur). Adres: Fabrieksdijk 6, Steenbergen.