Nieuwsbericht Coalitieakkoord ondertekend: bijzondere raadsvergadering op 16 mei

Gepubliceerd op: 10 mei 2019 08:45

Gisteravond vond tijdens een persbijeenkomst de ondertekening plaats van het coalitieakkoord 'Aan de slag!' van de partijen Gewoon Lokaal!, Volkspartij en CDA.

Met de ondertekening van het akkoord is er officieel een einde gekomen aan de coalitieonderhandelingen en is het bereikte resultaat aangeboden aan de gemeenteraad om hier een oordeel en een besluit over te nemen. Dit doet de gemeenteraad tijdens een bijzondere raadsvergadering op donderdag 16 mei aanstaande.

Ook wordt tijdens deze vergadering de nieuwe wethouder benoemd. Vanuit de coalitieonderhandelingen is namens de Volkspartij raadslid Willy Knop voorgedragen als wethouder. De portefeuilleverdeling wordt op een later moment bekend gemaakt.