gemeente Steenbergen | Gericht advies voor jouw woning om energie te besparen

Nieuwsbericht Gericht advies voor jouw woning om energie te besparen

Gepubliceerd op: 10 januari 2021 14:25

In de afgelopen periode zijn er in de wijk Steenbergen-Zuid een aantal woningonderzoeken uitgevoerd. Energieadviseurs van het energieloket keken binnen bij de meest voorkomende woningtypen in deze buurt. Voor deze "voorbeeldwoningen" hebben zij een rapport geschreven. Hierin leest u alle stappen die u kunt nemen voor een comfortabeler en energiezuiniger huis. Bent u benieuwd naar het advies voor uw woningtype? Kom dan naar de online informatiebijeenkomst.

Tijdens de online informatiebijeenkomst vertellen we over de adviezen, subsidiemogelijkheden en krijgt u handige tips om met weinig geld energie te besparen. De adviezen zijn specifiek gericht op uw soort woning. Ook kunt u vragen stellen in de chat aan een professionele energieadviseur. Na afloop ontvangt u de adviesrapporten. De informatiebijeenkomst is op 11 januari 2022 van 19.30 tot 20.30 uur.

Om u aan te melden, volgt u onderstaande stappen.

1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties
  2. Vul uw postcode in.
  3. Klik op 'Buurtactie energiezuinig wonen Steenbergen Zuid'.
  4. Klik op 'Aanmelden informatieavond' en ontvang een e-mail met de link.

De adviesrapporten zijn gericht op woningen in Steenbergen-Zuid. Woont u niet in de wijk Steenbergen-Zuid, maar wilt u wel graag de informatieavond volgen? U kunt zich gewoon aanmelden.