gemeente Steenbergen | Buurtactie Energiezuinig Wonen van start

Nieuwsbericht Buurtactie Energiezuinig Wonen van start

Gepubliceerd op: 25 november 2021 14:25

Of u nu gaat verbouwen, verhuizen of in uw huis blijft wonen: energie besparen is altijd een goed idee. De gemeente Steenbergen helpt u graag op weg. Daarom organiseren we de 'Buurtactie Energiezuinig Wonen' voor inwoners van Steenbergen Zuid.

Zo werkt de Buurtactie Energiezuinig Wonen

Energieadviseurs van het energieloket onderzoeken binnenkort een aantal van de meest voorkomende woningtypen in uw buurt. Voor deze 'voorbeeldwoningen' schrijven zij een adviesrapport. Hierin leest u alle stappen die u kunt nemen voor een comfortabeler en energiezuiniger huis. Bent u benieuwd naar het advies voor uw woningtype? Kom dan naar de online informatiebijeenkomst.

Aanmelden voor gratis woningonderzoek

Wilt u kans maken op een gratis woningonderzoek door een ervaren energieadviseur, ter waarde van € 250,-? Geef uw woning dan op als voorbeeldwoning vóór 9 december 2021. Een woningonderzoek duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Onze energieadviseurs Stijn en Remy zijn op donderdag 16 december tussen 8.30 uur en 14.30 uur in de wijk om woningonderzoeken te doen. Grote kans dat ze bij u aanbellen als u zich aanmeldt. Bent u niet thuis? Geen probleem, dan gebruiken ze een andere soortgelijke woning als voorbeeldwoning.

Zo meldt u uw woning aan als voorbeeldwoning:

1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties
  2. Vul uw postcode in;
  3. Klik op de knop met 'Buurtactie Energiezuinig Wonen Steenbergen Zuid'
  4. Klik op de knop 'Aanmelden gratis advies' en laat uw gegevens achter.

Online informatiebijeenkomst

Tijdens de online informatiebijeenkomst vertellen we over de adviezen en subsidies en krijgt u handige tips om met weinig geld energie te besparen. Ook kunt u vragen stellen in de chat aan een professionele energieadviseur. Na afloop ontvangt u de adviesrapporten.

Datum: dinsdag 11 januari 2022
Tijdstip: 19.30 tot 20.30 uur

Zo meldt u zich aan voor de informatiebijeenkomst:

1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties
  2. Vul uw postcode in;
  3. Klik op 'Buurtactie energiezuinig wonen Steenbergen Zuid';
  4. Klik op 'Aanmelden informatieavond' en ontvang een e-mail met de link.

Vragen

Heeft u nog vragen over de 'Buurtactie Energiezuinig Wonen'? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.