Nieuwsbericht Buitensportactiviteiten voor de jeugd

Gepubliceerd op: 15 juni 2020 12:00

Ben je jonger dan 18 jaar, wil je buiten gaan sporten, maar ben je geen lid van een buitensport vereniging? De sportcoaches en jongerenwerkers van Gemeente Steenbergen organiseren diverse buitensport activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar en jongeren tussen de 13 en 18 jaar die geen lid zijn bij een buitensportvereniging. Uiteraard houden ze rekening met de richtlijnen van de overheid.

Programma vanaf 16 juni tot aan de zomervakantie

Dinsdag:

Nieuw-Vossemeer Voetbalkooi Nieuw-Vossemeer, Merijntje Gijzestraat

• Tijden beide locaties: 15:30 tot 16:30 uur voor alle leeftijden

Woensdag:

De Heen, Voetbalveld aan de Lange Weg

Dinteloord, Voetbalkooi in de Witte de Withstraat

• Tijden beide locaties: 15:00 tot 16:00 uur voor alle leeftijden

Donderdag:

Kruisland, voetbalkooi Kruisland Den Darink

• 15:30 - 16:30 uur alle leeftijden

Aanmelden is vanaf nu niet meer verplicht wel hopen we steeds op een minimum aantal van 6 kinderen om de activiteit goed te kunnen uitvoeren.

Sportcoaches Sigrid, Ivo en Lieke en jongerenwerkers Sieb, Dagmar, Remco, Jessy en Iris organiseren sportieve activiteiten (voor maximaal 20 kinderen per activiteit) organiseren in alle kernen van onze gemeente voor sporten buiten de schooltijden. Aanmelden is niet nodig, vol = vol!

Heb je vragen? Je kunt ook altijd bellen met Sigrid Noordijk, coördinator buurtsportcoaches via 06-27590750 of Jessy van Hooydonck, coördinator jongerenwerkers via 06-40769716.