Artikel Actievoorwaarden fotowedstrijd gemeente Steenbergen

Deel jij jouw mooiste foto in onze mooie gemeente? Elke maand mogen onze inwoners stemmen en selecteren we een nieuwe winnaar! Zo doe je mee:

• Volg ons Instagramaccount
  • Tag jouw foto op Instagram met #mijnsteenbergen met een open account
  • of stuur ons jouw foto via een privébericht of e-mail: communicatie@gemeente-steenbergen.nl
  • De foto moet in onze gemeente gemaakt zijn

Elke maand selecteren we een winnaar. De winnaar verdient, naast een bon t.w.v. 25 euro te besteden bij onze lokale horeca, een plek op de gemeentelijke informatiepagina en op onze sociale media! De gewonnen foto kan ook in andere gemeentelijke communicatie kanalen gebruikt worden. Een selectie van de ingestuurde foto's zie je de komende weken terug op deze pagina. Inwoners mogen hierop stemmen. De foto met de meeste likes wint!

Als je meedoet ga je akkoord met deze actievoorwaarden, waaronder de AVG en privacy richtlijnen:

• Alle inwoners van de gemeente Steenbergen kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd.
  • De foto's zijn genomen in onze gemeente.
  • Elke vier weken is er een nieuwe wedstrijd. De uitslag wordt op de informatiepagina in de Steenbergse Bode, op Instagram en Facebook bekendgemaakt.
  • De foto wordt gepost via Instagram met de tag #mijnsteenbergen, verzonden via een privébericht of aangeleverd bij communicatie@gemeente-steenbergen.nl
  • Bij voorkeur kiezen we foto's die de inzender zelf plaatst met de tag #mijnsteenbergen op zijn/haar eigen account.
  • De foto moet van een goede kwaliteit zijn zodat we deze ook voor andere doeleinden kunnen gebruiken (minstens 2MB).
  • Indien de foto wordt geselecteerd voor de prijs, wordt de inzender gevraagd de hoogst mogelijk kwaliteit aan te leveren via email.
  • Foto's of gegevens van de inzenders, die niet gewonnen hebben, worden niet bewaard.
  • De maker van de winnende foto geeft, door deelname aan de wedstrijd, toestemming om de foto rechtenvrij in onze gemeentelijke uitingen te kunnen gebruiken.
  • Mochten er personen duidelijk op deze foto staan, dienen zij ook persoonlijk en zwart op wit toestemming te geven voor gebruik, om mee te dingen naar de prijs.
  • Na de sluitingsdatum zoals vermeld op social media wordt een selectie van de inzendingen via Instagram gepubliceerd. Inwoners kunnen de foto's liken. De foto met de meeste likes wint die maand de fotowedstrijd. De winnende foto wordt gepubliceerd op Facebook, Instagram en de informatiepagina van gemeente Steenbergen.
  • De winnaar krijgt bericht of hij gewonnen heeft via mail of social media en wordt gevraagd de adresgegevens achter te sturen via mail of privébericht om de prijs op te kunnen sturen.
  • De winnaar ontvangt per post een waardebon t.w.v. 25 euro bij een van onze horecaondernemers.
  • De winnaar tekent een overeenkomst/toestemmingsformulier, zodat AVG en Privacy richtlijnen zijn gewaarborgd. Ook de eventuele geportretteerde tekent een toestemmingsformulier.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De actie loopt tot en met december 2021, met elke 4 weken een winnaar.