Nieuwsbericht Bezwaarschriftencommissie houdt een hoorzitting op 11 december

Gepubliceerd op: 02 december 2019 00:00

Op woensdag 11 december 2019 behandelt de Commissie Bezwaarschriften de volgende bezwaarschriften:

09:15 uur een bezwaarschrift tegen een besluit van het college van burgemeester en wethouders waarbij een aanvraag om Pgb voor de aanschaf van gehoorapparaten in het kader van de Wmo is afgewezen. Deze zitting wordt behandeld achter gesloten deuren.

09.45 uur een bezwaarschrift gericht tegen een besluit van het college van de burgemeester waarbij de aanvraag voor een vreemdelingenpaspoort is afgewezen. Deze zitting wordt behandeld achter gesloten deuren.

Belanghebbenden kunnen de stukken inzien op het gemeentehuis. Zij kunnen daartoe een afspraak maken met het secretariaat van de bezwaarschriftencommissie, telefonisch bereikbaar via 0167-543 399.