gemeente Steenbergen | Baggerwerkzaamheden Markvlietkanaal, de Dintel en Dintelsas

Nieuwsbericht Baggerwerkzaamheden Markvlietkanaal, de Dintel en Dintelsas

Gepubliceerd op: 14 september 2022 13:40

De komende maanden zijn er in opdracht van de provincie Noord-Brabant en Waterschap Brabantse Delta werkzaamheden op het water van het Markvlietkanaal, de Dintel en de Dintelsas. Met een werkponton wordt slib van de bodem gehaald, ook wel baggeren genoemd. De eerste maanden staan vooral in het teken van vooronderzoek. In 2023 start het baggeren.

Marten en Van Oord Aannemingsbedrijf B.V voert de werkzaamheden uit. Tijdens de werkzaamheden zelf kunnen inwoners last hebben van licht-, geluid- en stankoverlast. Dit geldt alléén op werkdagen tussen 07:00 en 18:00 uur. De aannemer beperkt de overlast zo veel mogelijk. De rivieren blijven open voor scheepvaart. Ook de kades blijven bereikbaar.

Vragen?

Neem contact op met Ernest Niëns, technisch manager van Marten en Van Oord Aannemingsbedrijf B.V via inhaalslag.vaarwegen@mvogroep.nl.