gemeente Steenbergen | Als huurder energie besparen? Ontdek het!

Nieuwsbericht Als huurder energie besparen? Ontdek het!

Gepubliceerd op: 04 november 2021 19:00

Energie besparen is goed voor het milieu én de portemonnee. De gas- en elektriciteitsprijzen blijven de komende jaren stijgen dus energie besparen wordt extra belangrijk. De gemeente Steenbergen houdt daarom met woningcorporatie Stadlander en Woonkwartier op 16 november een online informatieavond voor huurders over energie besparen. Samen zetten de organisaties zich in voor een duurzame samenleving.

De online informatieavond van de gemeente en woningcorporaties wordt gehouden in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Er wordt uitgelegd welke kleine maatregelen snel energie kunnen besparen. Ook kunnen huurders vragen stellen. De bijeenkomst is op dinsdag 16 november 2021 van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Aanmelden

Huurders kunnen zich snel aanmelden voor de digitale informatie via de computer, tablet of telefoon:

1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties
2. Vul uw postcode in
3. Klik op 'Informatieavond voor huurders'
4. Klik op 'Aanmelden informatieavond'

Gratis cadeaubon ter waarde van € 70,00

De gemeente Steenbergen ondersteunt de actie ook door gratis cadeaubonnen weg te geven voor producten waarmee je energie bespaart, zoals een ledlamp of een waterbesparende douchekop. Na afloop van de informatieavond krijgen de kijkers een link waar de gratis cadeaubonnen aan te vragen zijn. Deze bon kan ingewisseld worden bij verschillende lokale bouwmarkten of digitaal via een webshop.