Nieuwsbericht Afvalcoach gezocht voor jouw wijk

Gepubliceerd op: 01 maart 2018 13:25

Op 1 april starten we met omgekeerd inzamelen. Het restafval gaat vanaf dan in de ondergrondse restafvalcontainer. Hiervoor moeten we samen ons afval goed gaan scheiden.

Hulp gezocht

Om de inwoner hierbij een handje te helpen, krijgt elk huishouden een aparte container voor Plastic verpakkingen en Drankenkartons. Maar we merken dat het soms toch lastig blijft, waar moet nu dat yoghurtpak in en waar laat ik dan die gloeilamp?

Aanmelden

We zijn op zoek naar afvalcoaches die in de eigen wijk buren kunnen helpen bij deze vragen. Heb jij een paar uurtjes over per week om de buurvrouw of buurman te helpen met het afval scheiden? Meld je dan aan als afvalcoach! Wij geven je alle informatie die je nodig hebt, zorgen voor een interne opleiding en korte lijntjes met de projectleider afval binnen de gemeente. Zo kan jij je wijk helpen en houden we samen onze gemeente schoon!

Interesse? Bel met 140167 of mail naar info@gemeente-steenbergen.nl.

Meer informatie over omgekeerd inzamelen? Kijk op de projectpagina!

Afvalcoach advertentie