Nieuwsbericht Afsluiting Lindenburghlaan dinsdag 28 mei (8:45 – 12:00 uur)

Gepubliceerd op: 22 mei 2019 09:30

Hare Majesteit Koningin Máxima opent dinsdagmorgen 28 mei in Steenbergen het nieuwe Hof van Nassau. In dit nieuwe verpleeghuis biedt zorginstelling tanteLouise een maximaal verantwoorde vrijheid aan cliënten met dementie.

Om dit werkbezoek in goede banen te leiden, stellen we die dag een aantal verkeersmaatregelen in rondom de Lindenburghlaan, waar Hof van Nassau gevestigd is. Alle verkeer in de kern van Steenbergen kan hiervan hinder ondervinden.

Afsluiting Lindenburghlaan

De Lindenburghlaan is op dinsdag 28 mei van 8:45 tot 12:00 volledig afgesloten voor al het verkeer. De parkeervakken in de Lindenburghlaan (aan de kant van Hof van Nassau), zijn vanaf maandagmiddag 27 mei 18:00 uur niet meer te gebruiken en afgesloten.

Door de afsluiting is het deze ochtend vanaf 08.45 uur niet mogelijk om met de auto de wijk Buiten de Veste te bereiken vanaf de Lindenbughlaan. Ook het gemeenthuis en het Podium (kinderopvang/school) zijn dan niet met de auto bereikbaar. De school is gesloten ivm vakantie, de kinderopvang is wel open. Heeft u deze ochtend toch een bestemming in deze wijk, dan adviseren we u om te voet of met de fiets te gaan. U kunt gebruik maken van de fietsbrug bij het gemeentehuis.

Parkeren Lindenburghlaan

Parkeert u uw voertuig altijd in de Lindenburghlaan? Hou er dan rekening mee dat u deze voor 08.30 uur ergens anders parkeert. U kunt de straat namelijk na 08.45 uur niet meer met de auto verlaten.

De parkeervakken aan de kant van Hof van Nassau zijn vanaf maandagmiddag 16:00 uur niet meer te gebruiken en afgesloten. Vanaf dinsdag 12:00 uur kunt er gewoon weer parkeren.

Legen GFT Container

Voor de bewoners van de Lindenburghlaan en de Fabrieksdijk geldt dat de GFT container tussen 07.00 uur en 08.00 uur geledigd wordt. U kunt uw GFT container voor 07.00 uur buiten zetten en dient deze voor 08.30 uur naar binnen te halen. Mocht dat niet lukken dan worden de containers van de route gehaald en elders in de directe omgeving geplaatst.

Voor vragen kunt u contact opnemen via 140167.

Hof van Nassau