gemeente Steenbergen | Tegeltaxi

Artikel Tegeltaxi

Goed bezig, u heeft tegels gewipt! U kunt straattegels die over zijn meegeven met de Tegeltaxi. De Tegeltaxi is de ophaalservice van de gemeente voor gewipte tegels. Deze gratis ophaalservice rijdt op maandag 30 oktober 2023.

Tegels aanmelden

Wilt u gebruikmaken van de Tegeltaxi, meldt de tegels dan uiterlijk op de woensdag voor de ophaaldag aan via duurzaam@gemeente-steenbergen.nl.  In uw aanmelding moet u de volgende gegevens vermelden:

  • Uw naam en adresgegevens
  • Het aantal tegels dat u gewipt heeft en wil laten ophalen
    Let op: de Tegeltaxi haalt maximaal 10m2 (vierkante meter) aan tegels op
  • Foto's van de situatie voor en na het eruit halen van de tegel. Bij het aanmelden de tegels nog niet gewipt? Dan kunt u de foto ook later toesturen, maar in ieder geval voor de ophaaldag. 

Zonder deze informatie kan de Tegeltaxi uw tegels niet ophalen. Op de dag voor de ophaaldag moeten de tegels klaarliggen op een plek waar een kleine vrachtwagen ze in kan laden. Vergeet niet om uw tegels direct door te geven op de website van het NK tegelwippen!

Datum

  • Tegeltaxi maandag 30 oktober 2023: aanmelden uiterlijk woensdag 25 oktober 2023, tegels klaarleggen op zondag 29 oktober 2023

Tegels hergebruiken

Uw gewipte tegels liever hergebruiken? Bekijk de tips op de website van het NK Tegelwippen.