Nieuwsbericht Aanvragen Koninklijke onderscheiding vóór 15 juli 2018

Gepubliceerd op: 15 mei 2018 08:55

Burgemeester Van den Belt roept iedereen die iemand kent waarvan men vindt, dat die in aanmerking zou moeten komen voor een onderscheiding, dit te melden. Het gaat om inwoners van de gemeente Steenbergen die zich al lange tijd inzetten in hun vereniging, of in hun buurt of dorp. Men kan de eerste aanzet geven om hem of haar in 2019 te laten delen in de lintjesregen.

Aanvraag op tijd indienen

Op www.lintjes.nl staat hoe dat werkt. Ook is er een aanvraagformulier en achtergrondinformatie te vinden over ons Nederlandse decoratiestelsel. Inwoners die geen toegang tot internet hebben, kunnen contact opnemen met John van den Hof, de kabinetschef van de burgemeester. Hij is op werkdagen bereikbaar op het gemeentehuis (telefonisch via 140167).

Inwoners moeten er rekening mee houden dat voorstellen voor het toekennen van onderscheidingen op 26 april volgend jaar al voor 15 juli 2018 ingediend moeten zijn bij de burgemeester.

groepsfoto gedecoreerden