Nieuwsbericht De 0167BUS komt naar je toe! 

Gepubliceerd op: 21 november 2018 13:25

Woensdag 21 november heeft een groepje leerlingen van 't Ravelijn officieel de jongerenbus in gebruik genomen. De bus gaat door alle kernen van de gemeente gaat toeren en is een centrale ontmoetingsplaats voor jongeren: een plek voor ontmoeting en ontspanning, activiteiten en infotainment. Een plek waar jongeren mogen zijn wie ze zijn. Waar ze kunnen chillen maar ook een potje tafelvoetbal kunnen spelen. Leerlingen van 3-mavo van 't Ravelijn hebben met de jongerenwerkers en sportcoaches van de gemeente meegedacht over het ontwerp en interieur van de bus én over de materialen die ze in en rond de bus willen hebben.

Wethouder Prent (Jeugd en jongerenwerk) trakteerde de leerlingen op taart om ze hiermee te bedanken voor hun bijdrage en wenste de jongeren vooral heel veel plezier toe met de bus.

Wethouder Esther Prent met leerlingen 't Ravelijn voor de jongerenbus