nieuws en persberichten

Mantelzorgers ontvangen waardering via Mantelzorgpas

Vanaf 1 mei wordt de jaarlijkse mantelzorg waardering in gemeente Steenbergen weer gestort op de Mantelzorg pas "samen in Steenbergen." Mantelzorgers die bekend zijn bij het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen ontvangen .......

30 april 2020 08:55

La Vuelta start definitief niet in Nederland dit jaar

La Vuelta Holanda heeft de start van de Ronde van Spanje 2020 moeten teruggeven aan de Spaanse organisatie van La Vuelta. Het verplaatsen van de drie etappes van augustus naar het najaar blijkt technisch onhaalbaar vanwege de beschikbaarheid van accommodaties en het parcours in die periode.

29 april 2020 13:10

Toespraak burgemeester Van den Belt Koningsdag

Koningsdag 2020 ziet er dit jaar heel anders uit. Burgemeester Ruud van den Belt heeft voor alle inwoners een boodschap ingesproken.

27 april 2020 11:25

Lintjesregen: drie inwoners koninklijk onderscheiden

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft dit jaar in het kader van de lintjesregen 3 inwoners Koninklijk onderscheiden. Zij zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Helaas kunnen de bij deze onderscheidingen behorende versierselen door de coronacrisis niet, zoals te doen gebruikelijk, worden uitgereikt op vrijdag 24 april.

24 april 2020 12:20

Creatieve hart onder de riem voor en door inwoners van gemeente Steenbergen

Ruim vijftig inwoners uit Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen en Welberg deden mee aan het Kunstproject in de strijd tegen het coronavirus. Van jong tot oud werd er 'gestoepkrijt' en van bakstenen en ander knutselmateriaal bijzondere kunstwerken gemaakt.

23 april 2020 16:50