Artikel Vernieuwing waterleidingen Steenbergen

Brabant Water beheert het waterleidingnet in Noord-Brabant. Dit waterleidingnet is grotendeels in de jaren vijftig aangelegd en toe aan vervanging. Op dit moment vernieuwen zij de waterleidingen in Steenbergen Centrum.

Werkzaamheden op de Markt

Wellicht is het u al opgevallen, afgelopen week zijn de werkzaamheden gestart op de Markt (fase 1). De komende periode zal een aannemer in opdracht van Brabant Water de waterleidingen vervangen in heel het winkelhart van Steenbergen.

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur. Wanneer zij bij u in de straat aan het werk zijn, ontvangt u vooraf bericht. Brabant Water zorgt ervoor dat u hiervan zo min mogelijk merkt. Toch is enige overlast helaas onvermijdelijk. In totaal vernieuwt Brabant Water ongeveer 1.000 meter aan leidingen in het winkelhart van Steenbergen.

Werkzaamheden Kaaistraat

Rond 1 juni 2020, start Brabant Water met de werkzaamheden in de Kaaistraat (fase 2). De weg hoeft hiervoor niet afgesloten te worden. Voetgangers wordt gevraagd over te steken, de winkels blijven middels loopplanken gewoon bereikbaar. De werkzaamheden in de Kaaistraat zullen ongeveer 3 weken in beslag nemen.

Nadat fase 2 is afgerond komt ook de Grote Kerkstraat (fase 3) aan de beurt, deze zal op eenzelfde manier uitgevoerd worden. Alle werkzaamheden nemen in totaal circa 20 weken in beslag.

Meer informatie

U kunt voor het antwoord op veel gestelde vragen over werkzaamheden terecht op de website van brabantwater.