gemeente Steenbergen | Stadspark Steenbergen

Artikel Stadspark van Steenbergen

De afgelopen maanden is er hard gewerkt in het Stadspark. Er zijn diverse onderhouds- en herinrichtingswerkzaamheden uitgevoerd. Om van het stadspark weer een plek te maken van natuur, beleving, ontmoeting en ontspanning.

Een mooie plek voor iedereen

Het park is op sommige plekken bijna onherkenbaar. Je ziet kleurrijke gazons, natuurlijke speelelementen, een fijn wandelpad en er is verlichting.

Wethouder Remery is er trots op: 'Veel wensen en idee├źn van bewoners zien we terug in dit park, om zo samen een nieuwe invulling en beleving aan het Stadspark te geven". Het park vervult op deze manier nog meer de functie van ontmoetings- en ontspanningsplek!

Ga binnenkort gerust eens kijken

Het stadspark is begin november 2023 voor het publiek opengesteld. In december wordt de opdracht geheel opgeleverd, want dan is het inzaaien en aanplanten ook klaar. In het voorjaar van 2024 wordt het Stadspark feestelijk geopend, samen met alle omwonenden en belanghebbenden!

Wilt u hier graag aan bijdragen of heeft u een leuk idee? Laat het weten via info@gemeente-steenbergen.nl onder vermelding van Stadspark Steenbergen.

stadspark bankjes en vijver