gemeente Steenbergen | Opkomstpercentage gemeenteraadsverkiezingen maandag 14 maart 16.00 uur

Nieuwsbericht Opkomstpercentage gemeenteraadsverkiezingen maandag 14 maart 16.00 uur

Gepubliceerd op: 15 maart 2022 07:55

Op maandag 14 maart konden inwoners op twee locaties in Dinteloord (Dorpshuis) en Steenbergen ('t Cromwiel) hun stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen. De opkomst percentages per stembureau zijn, geteld tot en met 16 uur, als volgt:

• In het Dorpshuis in Dinteloord werden 220 stemmen uitgebracht.
• In 't Cromwiel in Steenbergen werden 297 stemmen uitgebracht.
• In totaal zijn er 517 stemmen uitgebracht.
• In totaal zijn er 20.090 stemgerechtigde inwoners. Het opkomstpercentage voor de gehele gemeente Steenbergen, bedraagt op maandag 14 maart om 16 uur, 2,6 %.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de tellingen tot 16 uur. Omdat er tot nu toe alleen het aantal stempassen per stemlocatie worden geteld, wordt alleen het aantal stemmers per locatie weergegeven en niet per kern.

Op dinsdag 15 maart kan er ook op deze twee locaties gestemd worden van 07.30 – 21.00 uur. Op woensdag 16 maart zijn elf stemlokalen geopend in alle kernen van 07.30 – 21.00 uur. Aansluitend zullen de uitslagen van de verkiezingen bekend worden gemaakt in het gemeentehuis. Deze bijeenkomst is openbaar toegankelijk en wordt uitgezonden op SLOS TV.

Heel Steenbergen Stemt logo