gemeente Steenbergen | Valesca Malipaard

Artikel Valesca Malipaard

Foto babs Valesca Malipaard-van der Velde
´Ja, ik wil...´ Deze woorden mogen jullie binnenkort uit spreken, want... Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!

Als BABS is het een grote eer om aanwezig te mogen zijn op een trouwdag. Jong of oud, man en vrouw, man en man of vrouw en vrouw, het maakt voor mij geen enkel verschil.
Het is zoals The Beatles in de vorige eeuw al bezongen: All you need is love! En die Liefde-Met-De-Hoofdletter-L is voor mij het belangrijkste ingrediënt!
Ik zal er dan ook mijn uiterste best voor doen om jullie persoonlijke verhaal en wensen te vertalen naar een ceremonie 'op maat'.
Hierbij is het mijn intentie om dat op zo´n manier te doen, dat jullie over dertig jaar nog steeds met een grote glimlach en een warm gevoel aan jullie trouwdag terugdenken!

Ruime tijd voor de grote dag maak ik met jullie een afspraak om kennis met elkaar te maken. In dit gesprek staan we uitgebreid stil bij jullie wensen ten aanzien van de ceremonie.
Na dit kennismakingsgesprek begint voor mij het grote werk. Ik ga voor jullie schrijven!

Het is voor mij een enorm uitdaging om met de informatie die jullie met mij willen delen, een prachtig verhaal te creëren. Jullie verhaal! Waarin alle elementen van jullie liefdesverhaal en jullie levens met elkaar worden verweven tot jullie droomceremonie.

Ik heb inmiddels vele bruidsparen voorbij zien komen. Allemaal met hun eigen verhaal en allemaal even bijzonder. Misschien mag ik jullie binnenkort aan deze unieke lijst van bijzondere bruidsparen toevoegen?

Een beetje achtergrondinformatie over mij is misschien wel op zijn plek. Ik ben getrouwd, we hebben een heerlijke zoon en ik ben woonachtig in het liefste straatje van Zierikzee.
In het dagelijks leven ben ik sinds 2012 ook BABS voor de gemeente Schouwen- Duiveland. Daarnaast ben ik werkzaam als (kinder)diëtist voor ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen.

Ik heb ik één grote passie: schrijven! In mijn vrije tijd schrijf ik verhalen en columns voor een aantal websites. En wie weet schrijf ik binnenkort wel de speech voor júllie trouwdag?!
Mijn motto: al komt de regen met bakken uit de hemel (met de weersomstandigheden van tegenwoordig weet je het maar nooit helaas), samen met jullie zorg ik ervoor dat de zon áltijd schijnt in de trouwzaal!