gemeente Steenbergen | Roel Geers

Artikel Roel Geers

Jullie staan voor een van de mooiste dagen uit jullie leven. Jullie hebben immers gekozen voor elkaar, want jullie houden van elkaar en willen dat met een huwelijk gaan bezegelen.Foto Roel Geers

De dag waarop jullie gaan trouwen is gepland en jullie gaan bepalen hoe deze dag eruit ziet. Jullie kiezen de locatie, nodigen de gasten uit en jullie bedenken hoe het feest eruit gaat zien en hoe jullie het gaan vieren. Daarbij kiezen jullie ook de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (de BABS), die het huwelijk mag gaan voltrekken.

Het lijkt mij leuk om als BABS bij te dragen aan jullie mooie dag. Om dit goed te kunnen doen gaan wij ruim van te voren met elkaar in gesprek, waarin ik jullie veel ga vragen en wellicht, als jullie dat oké vinden, ook mijn licht ga opsteken bij jullie vrienden en familie.  Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk van jullie weten om samen te kunnen bespreken hoe jullie deze heugelijke dag graag willen invullen. Zo komen we ook samen tot de goede inhoud van de speech die ik als BABS rond jullie "JA IK WIL" tijdens de huwelijksceremonie ga houden.

Mijn naam is Roel Geers, getrouwd met Jolanda (ook BABS) en geboren en getogen in Steenbergen. Na vele woonplaatsen in het hele land wonen we sinds 2017 weer in deze mooie stad.

Graag wil ik als BABS een mooie bijdrage aan jullie trouwdag leveren, zodat jullie je deze dag voor altijd met veel genoegen blijven herinneren.