gemeente Steenbergen | Loes Baselier

Artikel Loes Baselier

foto Loes Baselier (babs)

Jullie gaan trouwen, elkaar de trouwbelofte doen. Een mooie dag in het vooruitzicht waar je naar uitkijkt en van kan dromen. In de rol van Babs, trouwambtenaar, mag ik jullie begeleiden in het aangaan van een bijzondere verbintenis in een persoonlijke en stijlvolle ceremonie waar jullie elkaar het Ja-woord geven. Het romantisch hoogtepunt van de trouwdag. Een bijzonder moment, gedeeld met de mensen die jullie lief zijn.

Als Babs, ga ik samen met jullie een persoonlijke huwelijksceremonie, passend bij jullie relatie, maken. De basis, leggen we in een persoonlijk gesprek, deze informatie verwerk ik in een speech op maat, waarin uiteenlopende aspecten van jullie samen de revue gaan passeren. Samen vullen wij de huwelijksceremonie, naar jullie wens in. Samen een originele trouwplechtigheid, een ceremonie met inhoud, ernst en humor, met een traan en een lach, stijlvol spontaan en/of ontspannen, maken en beleven.

Wie ben ik, Loes Baselier - Hamers, woonachtig op de Welberg. Getrouwd met Christ, moeder van twee kinderen en sinds enkele jaren Oma van 3 kleinkinderen. Sinds 2 jaar met pensioen. In mijn werkzaam leven heb ik o.a. gewerkt in het welzijnswerk en re-integratie consulent, jobcoach en consulent detachering. Ook heb ik een groot aantal jaren, als raadslid, politiek mijn bijgedragen geleverd aan onze mooie gemeente Steenbergen.

Trouwen is een van de meest bijzondere momenten in een mensenleven. Graag zou ik daaraan een bijdrage willen leveren door jullie huwelijk te mogen voltrekken!

(Mevrouw Baselier is beschikbaar voor het voltrekken van huwelijken tot 1 januari 2019.)