Artikel Elly Lambers

Foto Elly Lambers

Mijn naam is Elly Lambers en ik ben sinds 1995 Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. (BABS) Ik ben gehuwd en heb een zoon.

Al heel lang ben ik druk in het sociaal cultureel leven. Zingen is mijn grootste hobby. Al vanaf het begin (35 jaar) ben ik lid van Die Vaertsingers in Steenbergen, tegenwoordig voorzitter na 25 jaar secretariaat.

Ik ben ruimdenkend en informeel en zo zie ik mezelf ook als trouwambtenaar.

De wensen van bruidsparen zijn leidend, waarbij natuurlijk wel rekening moet worden gehouden met de wettelijke eisen. Uiteraard is een bezoek aan huis ter voorbereiding van de huwelijksdag altijd mogelijk.

Juist de verschillende wensen van zoveel verschillende bruidsparen maakt voor mij de taak als trouwambtenaar zo bijzonder aantrekkelijk en interessant. De huwelijksdag moet immers de mooiste dag zijn in je leven. En zijn jullie er nog niet aan uit hoe je de ceremonie precies invult? Ik denk met jullie mee! Ik hou van een moderne, warme en persoonlijke toespraak tijdens de ceremonie waarbij een lach en soms een traan op hun plaats zijn. Met het sluiten van een huwelijk zorg ik ervoor dat die ene dag, dat bijzondere moment, in jullie leven niet vergeten zal worden.

Graag wil ik een bijdrage leveren aan jullie onvergetelijke trouwdag!