gemeente Steenbergen | Welke hulpacties zijn er in onze gemeente van inwoners?

Artikel Welke hulpacties zijn er in onze gemeente van inwoners?

Hulpacties in Gemeente Steenbergen

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel inwoners hun steentje willen bijdragen aan een warm welkom aan de vluchtelingen van Oekraïne. Hieronder ziet u welke hulpacties er zijn gestart. Staat uw actie er niet bij? Stuur dan een berichtje naar communicatie@gemeente-steenbergen.nl.

Dinteloord

• SpeelGoed Voor Elkaar zamelt spullen in voor Oekraïne. Elke week vertrekt er een transport naar Oekraïne. Helpt u mee? Op hun Facebookpagina vindt u alle informatie;
  • Cosun Beet Company zamelt goederen in en verpakt deze om de richting Oekraïne te vervoeren;
  • Suikerpee op de rotonde kleurt geel en blauw;

Kruisland

• Bij de Commerce kunnen spullen voor Oekraïne afgeleverd worden. Meer informatie vindt u op https://www.facebook.com/commercekruisland/;
  • Kinderen in Kruisland haalden geld op voor Oekraïne door spulletjes te verkopen en statiegeldflessen in te zamelen bij De Coop Supermarkt.

Nieuw-Vossemeer

• In Nieuw-Vossemeer zijn diverse inzamelacties van goederen en voeding voor huisdieren gehouden. De spulletjes zijn inmiddels naar Oekraïne zijn gebracht.

Steenbergen

• Leerlingen van basisscholen zamelen flessen in en verkopen armbandjes voor het goede doel;
  • Albert Heijn Agterberg heeft een flinke inzameling gehouden voor Oekraïne. Klanten hebben voor 1400,- euro aan goederen bijgedragen. Totaal hebben ze 4 volle pallets ingezameld.

Welberg

• Dorpsraad Welberg heeft woensdag 2 maart een inzamelactie gehouden waar massaal spullen zijn gebracht. Op vrijdag 4 maart zijn deze al naar Polen gebracht. Op de Facebook-pagina van de dorpsraad Welberg leest u meer.
    Inzamelingsactie SpeelGoed Voor Elkaar;
  • De dorpsraad heeft een informatie ochtend in de Vaert georganiseerd op zaterdag 12 maart samen met gemeente en vluchtelingenwerk;
  • Klaproosviaduct kleurt geel en blauw.