gemeente Steenbergen | Gespreksleiders nieuwjaarsbijeenkomst 2022

Artikel Gespreksleiders nieuwjaarsbijeenkomst 2022

De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Steenbergen wordt, op maandagavond 3 januari, online zo goed mogelijk nagebootst. Praat mee over het afgelopen jaar en het komende jaar met een tiental bekende gezichten uit onze kernen. Lees meer over de gespreksleiders

Nieuwjaarsbijeenkomst 2022 met Esther Krinkels-de Ron

Esther Krinkels-de Ron uit Steenbergen werd dit jaar tot haar grote verrassing verblijd met een Koninklijke onderscheiding. Bij de Lintjesregen viel deze eer aan maar liefst 19 inwoners van onze gemeente te beurt, wat alles zegt over de grote vrijwillige organisatiekracht in onze gemeente én de waardering daarvoor. Hoe Esther dit heeft beleefd hoor je tijdens de tijdens de interactieve nieuwjaarsbijeenkomst van 3 januari. Zij houdt dan ook korte interviewtjes met andere inwoners, uit al onze kernen, over hun beleving van het (bijna) afgelopen en hun verwachtingen van het nieuwe jaar.

Nieuwjaarsbijeenkomst 2022 met Angelo van den Berg

Angelo van den Berg is voorzitter van het Genootschap van de Meermin. Deze groep van wel 40 vrijwillige ambassadeurs uit alle kernen van onze gemeente organiseert en stimuleert een groot aantal evenementen in het grote Jubileumjaar 2022, voor alle doelgroepen in onze samenleving. Dus wil je weten wat er allemaal gaat gebeuren ter ere van 750 jaar Steenbergen en 25 jaar één gemeente? Dat kan tijdens de interactieve nieuwjaarsbijeenkomst van 3 januari. 

Nieuwjaarsbijeenkomst 2022 met Wietse Visser

Wietse Visser is directeur van de Gummarusschool in Steenbergen, die dit jaar werd uitgebreid met een even fraaie als duurzame en toekomstbestendige nieuwbouw. De basisschool in Steenbergen-Zuid bestaat in 2022 bovendien precies 100 jaar. Dus wil je meepraten over onderwijs in coronatijd en daarbuiten? Dat kan tijdens de interactieve nieuwjaarsbijeenkomst van 3 januari. 

Nieuwjaarsbijeenkomst 2022 met Hans Bolluijt

Hans Bolluijt, wie kent hem niet? Voorzitter van de Oranjevereniging Dinteloord, trouwe hulp-Sinterklaas en niet te vergeten uitbater van De Buitelstee, waar het 40-jarig bestaan van de sporthal en het derde lustrum van het sportcafé dit jaar helaas geen doorgang konden vinden. We weten allemaal waarom. Wens Hans het allerbeste en blik met hem terug én vooruit tijdens de interactieve nieuwjaarsbijeenkomst van 3 januari. 

Nieuwjaarsbijeenkomst 2022 met Menno Ooms

Menno Ooms is samen met Mirella eigenaar van theaterschool Myra Ceti en voorzitter van de Stichting Sinterklaas Steenbergen. In die laatste hoedanigheid mocht hij uit handen van burgemeester Van den Belt in november de gemeentelijke onderscheiding De Heraut in ontvangst nemen, vanwege de 100ste intocht van Sint Nicolaas in Steenbergen. Weten hoe Menno (zittend op de foto) 2021 heeft beleefd en wat hij van 2022 verwacht? Dat kan tijdens de interactieve nieuwjaarsbijeenkomst van 3 januari. 

Nieuwjaarsbijeenkomst 2022 met Jeroen Weerdenburg

Ook voor raadslid en plaatsvervangend raadsvoorzitter Jeroen Weerdenburg uit De Heen breekt er met de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart in het verschiet weer een bijzonder jaar aan. "Heel Steenbergen Stemt!" is opnieuw het credo van de overkoepelende campagne, bedoeld om zoveel mogelijk kiesgerechtigden naar de stembus te bewegen. Waarom dat van belang is en wat er allemaal op de politieke agenda staat? Vraag het Jeroen tijdens de interactieve nieuwjaarsbijeenkomst van 3 januari. 

Nieuwjaarsbijeenkomst 2022 met Sieb Martens

Sieb Martens uit Welberg is een meer dan bezige bij, die in oktober furore maakte met zijn Halloweenfilm "The Game". Ook is de pas 18-jarige duizendpoot actief in het Genootschap van de Meermin, als presentator bij de SLOS én zeker niet te vergeten de initiatiefnemer van een televisieprogramma dat in het Jubileumjaar 2022 zonder meer geschiedenis gaat schrijven. Nieuwsgierig naar de belevenissen van Sieb in 2021 en zijn plannen voor het nieuwe jaar? Je hoort het allemaal tijdens de interactieve nieuwjaarsbijeenkomst van 3 januari. 

Viënna de Koning

Viënna de Koning is naast mede-eigenaresse van Grand Café de Keuning onder meer bestuurslid (evenementen) bij ONS Steenbergen en penningmeester van Koninklijke Horeca Nederland Steenbergen. Zodoende heeft de jonge onderneemster de gevolgen van de coronacrisis op meerdere fronten ondervonden. Hoe Viënna terugkijkt op 2021, ook het jaar van haar bruiloft, en wat ze van 2022 verwacht? Dat kan tijdens de interactieve nieuwjaarsbijeenkomst van 3 januari. Jij bent er toch zeker ook bij? Klik hier om te zien hoe je meedoet.

Nieuwjaarsbijeenkomst 2022 met Arthur Oomen

Arthur Oomen is voorzitter van de Stichting Welzijn Kruisland, die dit jaar met succes het huiskamerproject Onder Mekaore opstartte, voorzitter van de Zonnebloem in Kruisland, muziekbegeleider van de Dinsdagavondclub en dirigent van het gezelligheidskoor Gossie Nokki. Aan gespreksstof geen gebrek dus als je met Arthur aan de praat raakt tijdens de interactieve nieuwjaarsbijeenkomst van 3 januari. 

Tijdens de bijeenkomst kunt u kiezen voor een van deze groepen en meepraten over het afgelopen én komende jaar. Tussentijds wisselen is ook mogelijk. U bent er toch zeker ook bij? Zo doet u mee!