Artikelen binnen: Werk & uitvoering/ wegafsluiting

Wegafsluiting tijdens intocht Sinterklaas Steenbergen op 19 november

De Haven, Westdam, Oostdam, Kaaistraat en Grote Kerkstraat zullen op 19 november tussen 13.00 uur en 16.00 uur tijdelijk worden afgesloten in verband met het verplaatsen van personen naar de Markt in Steenbergen.

Wegafsluiting tijdens intocht Sinterklaas in Dinteloord op 25 november

De kop van de haven (hoek Kade, Molendijk, Stoofdijk, Havenweg), Oostvoorstraat, Westzijstraat en Westvoorstraat (tot aan nummer 3) zullen op 25 november 2017, tussen 14:30 uur en 16:00 uur tijdelijk worden afgesloten in verband met de intocht van Sinterklaas naar het Dorpshuis.

Wegafsluiting tijdens hardloopwedstrijd 8 december 2018

De volgende straten worden afgesloten tussen 18.00 uur en 22.00 uur voor alle verkeer behalve voetgangers: Raadhuisplein, Oostvoorstraat, Westvoorstraat, Westzijstraat.

Wegafsluiting tijdens optocht Dinteloord op 9 februari 2018

Tijdens de optocht zullen de volgende wegen tussen  13.00 uur en 15.30 uur tijdelijk worden afgesloten voor verkeer.  De Westgroeneweg, Prinses Irenestraat, Europastraat, Prinses Marijkestraat, Steenbergseweg, Dorus Rijkerstraat, Helfrichstraat, Piet Heijnstraat, Ruyterstraat, Zuideinde, Prinses Irenestraat, van Oldenbarneveldstraat.

Wegafsluiting in verband met herstraat werkzaamheden Montenaken

Vanaf 28 augustus 2017 is Montenaken afgesloten voor alle verkeer tot 17 november 2017. De werkzaamheden worden uitgevoerd door firma Van Beek Infra Groep uit Etten-Leur. De aannemer zal er zorg voor dragen dat de huizen bereikbaar blijven door middel van loopschotten. Afhaalcontainers kunt u gewoon op de normale tijd buiten zetten, de aannemer zorgt ervoor dat deze op de plaats van lediging aangeboden worden. De werkzaamheden zullen bestaan uit: ...

Werkzaamheden in Dinteloord

Op maandag 24 juli start aannemer Wegenbouw 2000 BV in opdracht van de gemeente Steenbergen  met het woonrijp maken van bouwplan Oostgroeneweg in Dinteloord. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van wegen, parkeervakken, trottoirs en openbare verlichting. Ook worden plantvakken en bomen aangebracht. Het gaat om werkzaamheden aan De Galjoen, de Brigantijn en Pinas.

Start werkzaamheden Steenbergen Zuid fase 1: Werkzaamheden Amaryllisstraat en de Primulastraat en aan de Zilverdenstraat en het Azaleastraat

In de week van 3 tot en met 7 juli vinden de eerste werkzaamheden plaats in de Amaryllisstraat en de Primulastraat en aan de Zilverdenstraat en het Azaliaplein. In de bouwvakvakantie (31 juli tot en met 18 augustus)  zullen er geen werkzaamheden plaatsvinden en zal de verharding worden gesloten zodat uw woning normaal bereikbaar is. Direct omwonenden worden, voor de start van de werkzaamheden aan de desbetreffende straat, geïnformeerd.

Verkeersbesluit StadHaven

Afdeling Realisatie & Beheer

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig