Artikelen binnen: Werk & uitvoering/ wegafsluiting

Wegafsluiting tijden de Kermis in Dinteloord

Het Raadhuisplein te Dinteloord wordt afgesloten vanaf maandag 18 september 2017, 07:00 uur tot en met zondag 24 september, 10:00 uur.

Stratenloop 24 september

Op de route zal de weg afgesloten worden op het moment dat zich deelnemers op het parcours bevinden. De route is als volgt: Start en finish voor sportshop Heshof aan de Kaaistraat 11 te Steenbergen. Lindenburghlaan - Oostvoorstraat - Oost-Groeneweg - Leurschans - Watermolen - Zelleput - Dinteloordseweg - Watertorenweg - Nassaulaan - Kruispoort - Grote Kerkstraat - Markt - Kaaistraat.

Wegafsluiting in verband met herstraat werkzaamheden Montenaken

Vanaf 28 augustus 2017 is Montenaken afgesloten voor alle verkeer tot 17 november 2017. De werkzaamheden worden uitgevoerd door firma Van Beek Infra Groep uit Etten-Leur. De aannemer zal er zorg voor dragen dat de huizen bereikbaar blijven door middel van loopschotten. Afhaalcontainers kunt u gewoon op de normale tijd buiten zetten, de aannemer zorgt ervoor dat deze op de plaats van lediging aangeboden worden. De werkzaamheden zullen bestaan uit: ...

Werkzaamheden Halsterseweg in Steenbergen vanaf 6 oktober

Vanaf vrijdag 6 oktober 17.00 uur tot maandag 9 oktober 7.00 uur is de Halsterseweg in Steenbergen afgesloten in verband met werkzaamheden. De rijbaan wordt voorzien van nieuw asfalt, waardoor de gehele rijbaan wordt afgesloten. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Vanuit de richting Bergen op Zoom loopt de omleidingsroute via de A4, afrit Steenbergen en de Zeelandweg-Oost, Burgemeester van Loonstraat en Franseweg. Vanuit Steenbergen loopt de omleidingsroute ook via de Zeelandweg-Oost en de A4. Langzaam verkeer wordt omgeleid via de parallelweg naast de A4 (de Linie) en de Westlandse Langeweg. De afsluiting geldt deels voor de fietspaden. Het fietsverkeer wordt omgeleid via het Waterhoefke. Op het punt dat het Waterhoefke bij de Halsterseweg komt, kunnen de fietsers weer gebruik maken van de fietspaden langs de Halstersteweg.

Werkzaamheden in Dinteloord

Op maandag 24 juli start aannemer Wegenbouw 2000 BV in opdracht van de gemeente Steenbergen  met het woonrijp maken van bouwplan Oostgroeneweg in Dinteloord. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van wegen, parkeervakken, trottoirs en openbare verlichting. Ook worden plantvakken en bomen aangebracht. Het gaat om werkzaamheden aan De Galjoen, de Brigantijn en Pinas.

Start werkzaamheden Steenbergen Zuid fase 1: Werkzaamheden Amaryllisstraat en de Primulastraat en aan de Zilverdenstraat en het Azaleastraat

In de week van 3 tot en met 7 juli vinden de eerste werkzaamheden plaats in de Amaryllisstraat en de Primulastraat en aan de Zilverdenstraat en het Azaliaplein. In de bouwvakvakantie (31 juli tot en met 18 augustus)  zullen er geen werkzaamheden plaatsvinden en zal de verharding worden gesloten zodat uw woning normaal bereikbaar is. Direct omwonenden worden, voor de start van de werkzaamheden aan de desbetreffende straat, geïnformeerd.

Verkeersbesluit StadHaven

Afdeling Realisatie & Beheer