Artikelen binnen: Werk & uitvoering/ wegafsluiting

Werkzaamheden binnen fase 2 Steenbergen Zuid

Voor de voorbereiding van fase 2 in Steenbergen Zuid zijn de exacte gegevens van de ligging van de kabels en leidingen nodig. Om de exacte ligging van deze kabels en leidingen in beeld te brengen en te bepalen, is onze aannemer op diverse locaties proefsleuven aan het graven. Er wordt gegraven in de volgende straten: Geraniumstraat, Goudenregenstraat,  Margrietstraat,  Hortensiaplein,  Hyacinthastraat, Gladioolstraat,  Zonnebloemstraat,  Irisstraat,  Orchideestraat,  Rozenplein,  Seringenlaan.

Werkzaamheden in Dinteloord

Op maandag 24 juli start aannemer Wegenbouw 2000 BV in opdracht van de gemeente Steenbergen  met het woonrijp maken van bouwplan Oostgroeneweg in Dinteloord. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van wegen, parkeervakken, trottoirs en openbare verlichting. Ook worden plantvakken en bomen aangebracht. Het gaat om werkzaamheden aan De Galjoen, de Brigantijn en Pinas.

Wegafsluiting tijdens Beachweek

Het parkeerterrein bij de sporthal aan de Van Oldenbarneveltstraat 2 te Dinteloord zal van donderdag 6 juli 2017, 08.00 uur tot vrijdag 21 juli 2017 voor alle verkeer, behalve voetgangers zal worden afgesloten. Het zand zal gedurende deze periode blijven liggen.

Wegafsluiting tijdens de Kleine Tour maandag 14 augustus

Vanaf 18:00 uur zal de Kaaistraat (vanaf hoek bij Kromme Elleboog), Grote Kerkstraat, Westdam (vanaf hoek Doktersdreefje tot hoek Kromme Elleboog) en Blauwstraat worden afgesloten in verband met de breedte van het parcours van de wedstrijd op de Markt.

Wegafsluiting tijdens de Kleine Tour woensdag 15 augustus

In verband met de behendigheidsrit is er een wegafsluiting en een parkeerverbod in de Oudlandsestraat (tussen Van Leuvenstraat en Van Brabantstraat) op woensdag 15 augustus.

Wegafsluiting tijdens Kleine Tour donderdag 17 augustus

Het parcours van de tijdrit (Markt - Westdam - Kromme Elleboog -  Kaaistraat en uitrijden in de Grote Kerkstraat) zal vanaf 16:00 uur afgesloten worden met een parkeerverbod op Westdam, Grote Kerkstraat en Kaaistraat ten behoeve van de wedstrijd.

Wegafsluiting tijdens Kleine Tour zaterdag 19 augustus

In verband met de beheindigheidsrit is een parkeerverbod en een wegafsluiting in de Oudlandsestraat (tussen Van Leuvenstraat en Van Brabantstraat) tussen 9.00 en 11.15 uur en in verband met de prijsuitreiking is vanaf 15:20 uur de Grote Kerkstraat afgesloten,  in verband met het parkeren van de wielerkaravaan en fietsen is er een parkeerverbod in de Grote Kerkstraat.

N259 tussen Steenbergen en Dinteloord afgesloten van 21 augustus tot 4 september

In opdracht van de gemeente Steenbergen gaat aannemingsbedrijf Landheer Infra  van maandag 21 augustus tot maandag 4 september werkzaamheden uitvoeren aan de N259. Deze weg wordt dan voor een periode van 2 weken geheel afgesloten. De werkzaamheden vinden plaats vanaf de rotonde (Afgeslechtedijk) bij de kern Steenbergen tot aan de rotonde bij de kern Dinteloord. De rotonde bij Dinteloord wordt ook geheel meegenomen in de werkzaamheden. De afsluiting vindt plaats vanaf maandag 21 augustus tot maandag 4 september. Vanaf maandag 4 september zal de weg naar verwachting weer geheel open zijn.

Start werkzaamheden Steenbergen Zuid fase 1: Werkzaamheden Amaryllisstraat en de Primulastraat en aan de Zilverdenstraat en het Azaleastraat

In de week van 3 tot en met 7 juli vinden de eerste werkzaamheden plaats in de Amaryllisstraat en de Primulastraat en aan de Zilverdenstraat en het Azaliaplein. In de bouwvakvakantie (31 juli tot en met 18 augustus)  zullen er geen werkzaamheden plaatsvinden en zal de verharding worden gesloten zodat uw woning normaal bereikbaar is. Direct omwonenden worden, voor de start van de werkzaamheden aan de desbetreffende straat, geïnformeerd.

Wegafsluitingen verband met herstraat werkzaamheden Ram van Hagendoornstraat en omgeving

Vanaf 17 juli tot 3 augustus is de Ram van Hagedoornstraat afgesloten voor alle verkeer. De Paulus Bakxstraat vanaf 3 augustus tot 10 augustus en de Kruitweg vanaf 10 augustus tot 24 augustus. De werkzaamheden worden uitgevoerd door firma Van Beek Infra uit Etten-Leur. De aannemer zal er zorg voor dragen dat de huizen bereikbaar blijven. Afhaalcontainers kunt u gewoon op de normale tijd buiten zetten, de aannemer zorgt ervoor dat deze op de plaats van lediging aangeboden worden. De werkzaamheden zullen bestaan uit: ...

Verkeersbesluit StadHaven

Afdeling Realisatie & Beheer