Nieuwsbericht Wie verdienen er volgens u een pluim?

Gepubliceerd op: 04 juli 2016

Onder de noemer 'Chapeau! Feest van trots, (h)erkenning en verbinding, verzorgt de gemeente Steenbergen op vrijdag 4 november 2016 een groot(s) publieksgala voor haar inwoners. Bedoeling hiervan is om al het goede en moois dat onze gemeenschap te bieden heeft samen te brengen én in de schijnwerpers te zetten.

Maar óók om - vanuit de samenleving - waardering te laten blijken aan meerdere personen en organisaties uit alle kernen, die zich op welke manier dan ook verdienstelijk maken voor de lokale gemeenschap, een bijzondere prestatie hebben geleverd, en/of Steenbergen positief op de kaart zetten.

Graag horen wij wie er volgens u een dergelijk compliment verdienen!

Elke inwoner kan hiervoor in aanmerking komen. U kunt o.a. denken aan vrijwilligers van verenigingen en instellingen, mantelzorgers, medewerkers van non profit-organisaties, of het onderwijs, maar ook aan talentrijke en succesvolle sporters, alsmede aan ondernemers en medewerkers van bedrijven die zich onderscheiden, b.v. door hun maatschappelijke betrokkenheid. Ook andere inwoners die iets betekenen voor onze samenleving komen in aanmerking. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. De categorieën zijn Kunst & Cultuur, Sport, Sociaal en Economie.

Uw suggesties zijn van harte welkom!

Tot uiterlijk 15 augustus kunt u kandidaten doorgeven aan Marjolijn Beens, via chapeau@gemeente-steenbergen.nl, of 0167 - 543 321. Vermeld behalve de naam ook altijd de woonplaats van de betrokkenen, zo mogelijk ook de leeftijd(en), maar boven alles natuurlijk de reden waarom zij volgens u in aanmerking komen voor een pluim.

Let wel: wanneer u iemand voordraagt, betekent dit niet automatisch dat deze persoon, groep of organisatie ook daadwerkelijk wordt gekozen. Uit alle aanmeldingen wordt namelijk door vertegenwoordigers van alle kernen een keuze gemaakt.

Voor nadere inlichtingen over 'Chapeau!' kunt u eveneens terecht bij Marjolijn Beens en/of kijk op onze website: https://www.gemeente-steenbergen.nl/actueel/chapeau_/

Opties

Deel deze pagina: