Nieuwsbericht Werkzaamheden op schema

Gepubliceerd op: 19 oktober 2017

We zijn bezig met de herinrichting in Steenbergen Zuid, een groot project dat in delen uitgevoerd wordt. Op dit moment zijn er diverse werkzaamheden gaande tussen de Seringenlaan, Oudlandsestraat, Magnoliastraat en de Acacialaan.

In dit gedeelte van de wijk Zuid zijn inmiddels een aantal straten klaar. Te zijn Amaryllisstraat, Fuksiastraat, Primulastraat en Dahliastraat. Er zijn ook een aantal straten in gedeeltes afgerond.

Werkzaamheden STB Zuid- straat klaar 2     Werkzaamheden STB Zuid- straat klaar 1

Parkeerplaats Seringenlaan

Deze week ronden we de werkzaamheden af op de nieuwe parkeerplaats aan de Seringenlaan. Voor de parkeerplaats opengaat wordt het hekwerk nog vervangen. Het plaatsen van de vaste verlichting gebeurt later. Voor nu is er tijdelijke verlichting geplaatst.

Wat zijn er verder nog voor werkzaamheden?

We leggen een groot riool van de Oudlandsestraat naar de Seringenlaan, door de Esdoornstraat. Dit riool is voor het regenwater. Als dit erin ligt, en de kruising Lijsterbesstraat, Esdoornstraat klaar is gaan we ook de Magnoliastraat aanpakken.

Goed op schema

Met hier en daar wat tegenslag door regenval liggen we toch mooi op schema. Met het herbestraten liggen we zelfs twee weken voor. We hopen het dan ook allemaal mooi volgens planning af te ronden.

We willen alle inwoners van Steenbergen Zuid bedanken voor hun geduld. Het is niet allemaal even makkelijk al die straten die open liggen. Met alle hulp en oplettendheid van de inwoners kunnen we  samen zorgen dat het goed en netjes verloopt.

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig