Nieuwsbericht Werkzaamheden Halsterseweg in Steenbergen vanaf 6 oktober

Gepubliceerd op: 04 oktober 2017

Vanaf vrijdag 6 oktober 19.00 uur tot maandag 9 oktober 7.00 uur is de Halsterseweg in Steenbergen afgesloten in verband met werkzaamheden. De rijbaan wordt voorzien van nieuw asfalt, waardoor de gehele rijbaan wordt afgesloten.

Omleiding

Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Vanuit de richting Bergen op Zoom loopt de omleidingsroute via de A4, afrit Steenbergen en de Zeelandweg-Oost, Burgemeester van Loonstraat en Franseweg. Vanuit Steenbergen loopt de omleidingsroute ook via de Zeelandweg-Oost en de A4.

Omleiding Fietsers

De afsluiting geldt deels voor de fietspaden. Het fietsverkeer wordt omgeleid via het Waterhoefke. Op het punt dat het Waterhoefke bij de Halsterseweg komt, kunnen de fietsers weer gebruik maken van de fietspaden langs de Halstersteweg.

Langzaam verkeer wordt omgeleid via de parallelweg naast de A4 (de Linie) en de Westlandse Langeweg.

Vragen?

De duur van de werkzaamheden wordt onder voorbehoud gegeven. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Heeft u tijdens de werkzaamheden vragen en/of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met Landheer Infra via telefoonnummer 0416 316691

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig