Nieuwsbericht Werkbezoek commissaris van de Koning

Gepubliceerd op: 10 mei 2017

Vandaag bracht de commissaris van de Koning, de heer Van de Donk een bezoek aan Steenbergen. De commissaris werd vergezeld door zijn kabinetschef, de heer Henk Smit en kabinetsmedewerker Martijn Meuwissen.

Op de fiets naar de haven

Na gesprekken met de raadsfracties vertrok de commissaris met het college van burgemeester en wethouders op de fiets richting de vernieuwde haven. De havenmeester, Dirk-Jan van Weezel gaf daar een korte presentatie over de ontwikkelingen in de haven.

Bakkerij Bakhuys

Na de presentatie fietste het gezelschap naar Bakkerij Bakhuys. Onder het genot van een versgebakken worstenbroodje vertelden Bastien en Irene Van Rosendaal vol trots over de prijzen die hun bakkerij gewonnen heeft.

Het Reginahof

Daarna fietsten ze door naar het Reginahof. De commissaris en het college werden daar ontvangen door initiatiefnemers/ investeerder René en Silvia Heijnen en Pierre Gorissen. Na een kopje koffie met de bewoners vertrok het gezelschap weer richting gemeentehuis voor een werklunch.

Zowel de commissaris als de burgemeester was zeer te spreken over de het werkbezoek. Burgemeester Van den Belt: "Ik voel een trotse burgemeester die, samen met het college, veel van het goede van Steenbergen heeft kunnen laten zien aan de commissaris van de Koning, de heer Van de Donk."

Bekijk de fotoimpressie van het bezoek.

Opties

Deel deze pagina: