Nieuwsbericht Website buurtpreventieteams kernen Steenbergen in gebruik genomen

Gepubliceerd op: 15 juni 2017

Woensdagavond is de website www.buurtpreventiesteenbergen.nl  officieel gelanceerd. Burgemeester Ruud van den Belt onthulde de site. Op deze site is informatie te vinden over de buurtpreventieteams van de kernen in de gemeente Steenbergen. Ook de wijkagenten stellen zich voor en er staan tips en trucs op over veiligheid.

Burgemeeste Ruud van den Belt bij lancering website buurtpreventie

Burgemeester trots op buurtbewoners

De komst van deze site is een eerste aanzet om meer samen te werken tussen de buurtpreventieteams van de verschillende kernen in Steenbergen. De burgemeester prijst dit initiatief en benadrukt het belang van de buurtpreventieteams. De extra ogen en oren van  de leden van de buurtpreventieteams helpen de wijk veiliger te maken.

Taart ter gelegenheid van de lancering van de buurtpreventie website

Buurtpreventieteams

Het veiliger maken in de wijk is de hoofdtaak van de buurtpreventieteams. Dat doen ze door regelmatig een rondje te lopen in de wijk. Daarmee zijn ze het extra paar oren en ogen in het gebied wat zorgt voor een veiligere leefomgeving. En het werkt. Zo hebben de buurtpreventieams al een hennepkwekerij ontdekt en woninginbraken voorkomen. Zeker die preventieve werking is van belang.  Lid zijn van het buurtpreventieteam is niet alleen nuttig maar ook leuk. Je leert je eigen buurt en de buurtbewoners beter kennen.  Mensen die geïnteresseerd zijn om aan te sluiten bij het buurtpreventieteam kunnen contact opnemen met een buurtpreventielid. Informatie is uiteraard te vinden op de nieuwe website www.buurtpreventiesteenbergen.nl.

De site van de buurtpreventieteams is ook te bereiken via de gemeentewebsite

Opties

Deel deze pagina: