Nieuwsbericht Vliegende start voor Sjors Sportief en Creatief in Steenbergen

Gepubliceerd op: 08 februari 2017

Bijna 250 inschrijvingen na zeven dagen

Sjors Sportief & Creatief hebben in de gemeente Steenbergen een vliegende start gemaakt. Vanaf het startschot op woensdag 1 februari om 15.00 uur was het een drukte van jewelste op de website logo Sjors sportief en creatief
www.sjorssportief.nl. Binnen een uur waren er al 50 kinderen die zich hadden opgegeven voor hun favoriete activiteit. Na zeven dagen staat de teller al bijna op 250 inschrijvingen.

Populair

Op sportief gebied zijn basketbal, hockey, handbal, lasergamen, kleuterdans, scouting en springen erg in trek. Aan de creatieve kant zijn drummen, dansen en zingen erg populair. Houd de website www.sjorssportief.nl  goed in de gaten, want verenigingen bieden vanwege het doorslaande succes nieuwe cursussen aan. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten waaronder badminton, ballet, waterpolo en voetbal.

Laagdrempelig en toegankelijk voor alle basisschoolkinderen

Via het cultuur- & sportstimuleringsproject 'Sjors Sportief & Creatief' kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan culturele en sportieve activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Steenbergen heeft samen met verenigingen de krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle Sjors Sportief & Creatief boekje, waarin meer dan 40 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Het boekje is ook op de website www.sjorssportief.nl te downloaden. Kinderen mogen zich nog het gehele schooljaar - en voor zoveel activiteiten als ze willen - inschrijven.

Opties

Deel deze pagina: