Nieuwsbericht Thijs de Jongh benoemd als nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur

Gepubliceerd op: 18 oktober 2016

Het college van burgemeester en wethouders heeft de heer M.J.P. (Thijs) de Jongh RA benoemd tot gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Steenbergen.

De heer De Jongh (54 jaar) is gehuwd, vader van twee dochters en woont met zijn gezin in Klein-Zundert.

Opleiding

Na het behalen van zijn Atheneumdiploma aan het Mencia de Mendoza Lyceum in Breda heeft de heer De Jongh de N.I.V.R.A.-studie (Nederlands Instituut van Registeraccountants) met goed gevolg afgelegd met als afstudeerrichting 'Management en Organisatie'.

Ervaring in publieke sector

De heer De Jongh beschikt over jarenlange ervaring in de publieke sector. Na diverse managementfuncties te hebben vervuld bij de gemeenten Rijsbergen en Zundert is hij van medio 1997 tot medio 2013 in diverse functies werkzaam geweest bij de gemeente Etten-Leur. Laatstelijk in de functie van algemeen directeur. Vanaf mei 2013 vervult de heer De Jongh de functie van expert financiën/ strategisch adviseur financiën bij de gemeente Breda.

Op donderdag 1 december aanstaande start de heer De Jongh in zijn nieuwe functie bij de gemeente Steenbergen.

Opties

Deel deze pagina: