Nieuwsbericht Steenbergse haven prachtig in beeld

Gepubliceerd op: 21 juni 2017

Vandaag bezochten ruim 50 leerlingen van ´t Ravelijn het gemeentehuis. Voor een opdracht van school hebben zij prachtige tekeningen gemaakt van de haven in Steenbergen. Tijdens dit bezoek koos een jury de drie mooiste tekeningen uit die een prijs in ontvangst mochten nemen van wethouder Zijlmans.

Wedstrijd

De leerlingen van ´t Ravelijn zijn twee woensdagmiddagen in de haven geweest om de haven in beeld te brengen.  Docenten van ´t Ravelijn, waaronder raadslid Wilma Baartmans, vonden het leuk een link te leggen met de gemeente. Ook wethouder Zijlmans vond dit een leuk initiatief en er is besloten er een wedstrijd aan te verbinden.

Prijswinnaars

De leerlingen hebben zeker hun best gedaan, het is een fleurig geheel in de hal van het gemeentehuis. De jury bestaande uit drie docenten en drie mensen van de gemeente waren unaniem over de winnende tekening. De tweede en derde plaatsen werden ook in het zonnetje gezet. Alle drie kregen zij een abonnement voor de gemeentelijke zwembaden De Meermin en Aquadintel. De winnende tekening kreeg daarnaast ook het Monopoly spel van Steenbergen.

tekening 1 haven
   tekening 2 haven

tekening 3 haven
    Uitreiking prijzen

Anne, Maikel en Angelina van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Opties

Deel deze pagina: