Nieuwsbericht Steenbergen wordt nóg schoner!

Gepubliceerd op: 18 juli 2017

De Gemeente Steenbergen heeft twee nieuwe veegmachines in gebruik genomen. Dat gebeurde op de gemeentewerf, in het bijzijn van wethouder Cors Zijlmans. Met deze nieuwe 'paradepaardjes' wordt in alle kernen, volgens een vast schema, geveegd.

nieuwe veegmachines

Natuurlijk kunt u zelf ook uw steentje bijdragen om onze mooie gemeente zo schoon mogelijk te houden, door geen afval achter te laten in de openbare ruimte. Samen houden we het netjes!

Eén van de betere

De afgelopen 1,5 jaar was veegcapaciteit al uitgebreid (d.m.v. een ingehuurde extra machine), omdat we sindsdien geen chemische onkruidbestrijdingsmiddelen meer (mogen) gebruiken. Vervolgens is ervoor gekozen om als gemeente zelf twee nieuwe veegmachines aan te schaffen, van het merk Bucher.

,,Eén van de betere in z'n soort'', klink het enthousiast bij onze medewerkers van de buitendienst, die ter gelegenheid van de nieuwkomers een heerlijke taart mochten aansnijden. Over de kruimels hoefden ze zich geen zorgen te maken!

taart ter gelegenheid van het in gebruik nemen van de nieuwe veegmachines

Opties

Deel deze pagina: