Nieuwsbericht Sjors Sportief en Sjors Creatief van start in Steenbergen

Gepubliceerd op: 30 januari 2017

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Steenbergen ontvangen deze week het Sjorsboekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen (vaak gratis) kunnen deelnemen om kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Sjors is in de regio al een grote hit onder de basisschooljeugd. De inschrijving start op woensdag 1 februari. Wethouders Van Geel en Zijlmans trapten het sport- en cultuurprogramma op maandag 30 januari om 09.00 uur af op basisschool Merijntje in Nieuw-Vossemeer.

Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn!

Kinderen verbinden aan sport en cultuur is een van de speerpunten van het gemeentelijk sport- en cultuurbeleid. Met Sjors sportief en Sjors Creatief kunnen kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met een sportieve en/of culturele activiteiten. Het mooie is dat ze niet direct lid te worden van een vereniging. Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 kunnen zich vanaf 1 februari 15.00 uur inschrijven voor activiteiten via www.sjorssportief.nl. Tot die tijd is op de website ook al van alles te beleven.

Foto Sportcoaches delen Sjors boekje uit in de klas

Voldoende keus voor sportievelingen en crea-bea's

Kinderen uit de gemeente Steenbergen maken kennis met meer dan 50 sportieve en creatieve activiteiten. De basisschoolleerlingen kunnen deelnemen aan sporten, zoals atletiek, badminton, dansen, tafeltennis, scouting en tennis. Ook Sjors Creatief is van de partij. Denk hierbij aan muziek maken, tekenen, schilderen en knutselen. Kortom, keus genoeg! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Het hele schooljaar door kunnen kinderen zich inschrijven voor - en deelnemen aan - activiteiten.

Meer informatie

Voor meer informatie neem je alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl of naar onze sportcoach Ivo Boluyt. Hij is bereikbaar via i.boluyt@gemeente-steenbergen.nl.

Opties

Deel deze pagina: