Nieuwsbericht September is Cultuurmaand in de gemeente Steenbergen

Gepubliceerd op: 09 augustus 2017

De hele maand september is het Cultuurmaand in de gemeente Steenbergen. Tijdens deze maand worden er in alle kernen extra culturele activiteiten georganiseerd.

De open monumentendag op 9 en 10 september staat in het teken van erfgoed. Het Kunst- en Cultuurplatform en de gemeente Steenbergen hebben dit aangegrepen om niet alleen de monumenten die de gemeente rijk is in de schijnwerpers te zetten, maar ook alle andere culturele activiteiten een podium te bieden. Daarom is heel de maand september uitgeroepen tot Cultuurmaand.

In de Cultuurmaand laten de verschillende organisaties en verenigingen op dit gebied zich graag zien en vertellen hun verhaal. Zo is er onder andere een expositie in de Gummaruskerk, een open repetitieavond bij Volharding Dinteloord, een rondleiding door Nieuw-Vossemeer en een instrument informatiemarkt in Steenbergen. Kortom, genoeg te beleven voor jong en oud!

Bekijk de meest actuele activiteitenkalender van de Cultuurmaand op onze website.

Cultuurmaand 2017

Zie ook: