Nieuwsbericht Rustige jaarwisseling in de gemeente Steenbergen

Gepubliceerd op: 01 januari 2018

De jaarwisseling in de gemeente Steenbergen is rustig verlopen. Het eerste beeld dat gegeven is door verschillende instanties is positief.

Burgemeester Van Den Belt: "Ik ben zeer tevreden over de jaarwisseling in onze gemeente. Erg fijn dat we met elkaar 2017 goed hebben kunnen afsluiten en rustig het nieuwe jaar kunnen beginnen."

We hebben afgelopen nacht ook samen kunnen genieten van prachtig vuurwerk. Het heldere weer zorgde ervoor dat we ook op afstand mee konden kijken. Denkt u eraan uw eigen vuurwerk ook weer op te ruimen vandaag? Dan kunnen onze wijkteams vanaf morgen weer verder met het reguliere onderhoud in uw wijk.

Het gemeentehuis, de milieustraat en Vraagwijzer zijn vandaag gesloten. Dinsdag kunt u weer bij ons terecht. In het gemeentehuis op afspraak. Vanaf woensdag ook zonder afspraak. Vraagwijzer volgens de normale openingstijden.

Woensdag is de milieustraat weer geopend en kunt u daar bijvoorbeeld uw kerstboom weer kwijt!

Opties

Deel deze pagina: