Nieuwsbericht Raadslid, iets voor u?

Gepubliceerd op: 06 mei 2017

Dinsdagavond 23 mei kunt u kennis maken met de leden van de gemeenteraad en het werk dat zij doen.  We hopen op die manier inwoners enthousiast te maken om zelf raadslid worden. De bijeenkomst start om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Aanmelden is niet nodig.

Een absolute must

Burgemeester Van den Belt:  "Raadslid zijn is divers en bijzonder. Als lid van de gemeenteraad bepaal je de koers van een gemeente. Om daar een bijdrage aan te kunnen leveren is erg leuk en interessant, maar geeft ook veel verantwoordelijkheid. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Over een klein jaar zijn er weer gemeenteraads-verkiezingen. Voor mensen die interesse hebben in lokale politiek en overwegen om in 2018 raadslid te worden, is deze avond een absolute must. Dus pak die kans en doe mee!"

Inloop vanaf 19.00 uur

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 mei 2017 in de raadzaal van het gemeentehuis van Steenbergen van 19.30 uur tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst mag, maar is niet nodig.

Opties

Deel deze pagina: