Nieuwsbericht Opening nieuwe haven Steenbergen

Gepubliceerd op: 09 mei 2017

Op 19, 20 en 21 mei vieren we de opening van de nieuwe haven te Steenbergen. Met de haven hebben we een nieuwe parel in handen. De haven biedt die nieuwe kansen voor horeca, toerisme en recreatie. Zeker ook omdat het centrum van Steenbergen vanuit de haven makkelijk te bereiken is. Een belangrijk moment op bij stil te staan. En dat gaat gebeuren. Op 19, 20 en 21 mei luiden we de nieuwe haven in met veel muziek en theater.

Havenfeesten

Vrijdag 19 mei trappen de kinderen van de basisscholen af met een muzikale opening. 's Avonds vindt de officiële opening plaats, gevolg door een aantal lokale muziekgroepen vanaf een ponton in het water.

Zaterdag 20 mei wordt er uitgepakt met een muziekavond die doet denken aan het Prinsengrachtconcert. Onder de naam AquaMusica dompelt mannenkoor ABS met een aantal solisten (waaronder Amira Willighagen) de haven in André Rieu-achtige sferen. Ook wordt er verbinding gelegd met de binnenstad, waarbij een treintje pendelt tussen het centrum en de haven. Daarnaast zijn er gedurende het weekend watergerelateerde activiteiten voor jong en oud.

Meer informatie over het programma volgt nog.

Foto haven Steenbergen

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig