Nieuwsbericht Nieuwe haven Steenbergen ingeluid met havenfeesten

Gepubliceerd op: 17 mei 2017

Op 19, 20 en 21 mei aanstaande wordt de nieuwe haven van Steenbergen feestelijk ingeluid met een driedaags festival. Met de komst van de nieuwe haven heeft Steenbergen er een trekpleister bij dat kansen biedt voor Toerisme en Recreatie. Het festival staat in het teken van zang, dans en wateractiviteiten voor jong en oud. Download het programma (pdf, 444 kB)

Make-over haven

Met de komst van de nieuwe haven wordt het nog aantrekkelijker voor toeristen om een bezoek aan de vestingstad Steenbergen te brengen. Voor dagjesmensen is het heerlijk relaxen aan de haven. En voor de boottoeristen is de haven makkelijk te bereiken doordat het aquaduct dat Steenbergen verbindt met het Volkerak zeilschepen de mogelijkheid biedt om vanuit open water in de haven te kunnen komen. Daarmee is de nieuwe haven aantrekkelijk voor boottoerisme maar ook voor dagjesmensen.

Havenfeesten

De nieuwe haven wordt ingeluid met een driedaags festival. Bewoners, verenigingen en vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat er een volwaardig programma staat. Tijdens de havenfeesten zijn er allerlei prachtige concerten te horen en activiteiten te doen voor jong en oud. Ook wordt het, voor de nieuwe haven, speciaal geschreven havenlied ten gehore gebracht.

Programma 19, 20 en 21 mei op hoofdlijnen

Vrijdagmiddag 19 mei trappen de kinderen af met een muzikaal optreden. Vrijdagavond vindt de officiële opening plaats met een spectaculaire act in het water en verschillende toespraken. Dit wordt gevolg door een concert. Zaterdag, speciale aandacht voor AquaMusica. Tijdens dit concert zijn er verschillende solisten te horen, waaronder Amira Willighagen die ooit Holland's Got Talent heeft gewonnen. Dit alles in Prinsengrachtconcert-achtige sferen omdat al deze concerten plaatsvinden op een drijvend podium in de haven van Steenbergen. Ook zondag is er nog van alles te doen. Zo worden er musicalfragmenten uitgevoerd en kun je bijvoorbeeld een tochtje maken met de fluisterboot.

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig