Mevrouw L.C.M. Baselier-Hamers uit Steenbergen

Loes Baselier was tot 27 maart 2014 raadslid namens D66. Zij begon haar politieke carrière op 12 april 1994 in de voormalige gemeente Steenbergen. Tot aan de herindeling op 1 januari 1997 maakte zij deel uit van de raad. Na een korte onderbreking van 2 jaar keerde zij terug in de raad op 23 april 1998 en daar bleef ze tot de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Op eigen verzoek kwam zij daarbij op de zevende plaats van de kandidatenlijst van D66. Naast het raadswerk zette Loes Baselier zich in voor SC Welberg waar ze actief was op het veld, langs de lijn en in het bestuur.

Gelet op de aard, duur, uitstraling en betekenis van haar activiteiten, heeft Zijne Majesteit haar benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Opties

Deel deze pagina: