Mevrouw D.A.M. van Middendorp-Leautaud uit Steenbergen

Ineke van Middendorp is één van die mensen op wie men nooit tevergeefs een beroep doet. Ze is altijd bereid haar steentje bij te dragen aan de lokale samenleving. Of dat nu is als bestuurslid en actief vrijwilligster bij het Oranjecomité, de organisatie van kindernevendiensten in de Gummaruskerk of activiteiten van sportclub Diomedon, hulp bij het invullen van belastingformulieren voor leden van de FNV of het goed functioneren van het openlucht zwembad De Meermin, Ineke is er! Zij is daarmee een voorbeeld voor velen en is één van de steunpilaren voor het maatschappelijk leven op vele terreinen in en om Steenbergen.

De Brandwondenstichting, de Stichting KWF Kankerbestrijding en de Nederlandse Hartstichting kunnen al jaren rekenen op haar inzet bij de jaarlijkse collectes.

In de jaren ‘90 was mevrouw Van Middendorp lid van de ouderraad van de basisschool en later van het Mollerlyceum.

Gelet op de aard, de duur, uitstraling en de betekenis van haar activiteiten, thans hoofdzakelijk op de terreinen van sport en de geldinzameling voor goede doelen, heeft Zijne Majesteit haar benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig