Nieuwsbericht Maak kennis met uw wijkteam zaterdag 13 mei!

Gepubliceerd op: 09 mei 2017

Zaterdag 13 mei kunt u kennismaken met het wijkteam bij u in de wijk. Van 10.00 tot 12.30 uur kunt u bij het wijkteam terecht voor al uw vragen, opmerkingen, ideeën en tips over de openbare ruimte. De wijkteams staan in: Nieuw-Vossemeer bij De Vossenburcht, in Kruisland op de Markt en in Dinteloord bij de sporthal De Buitenstee. Voor de inwoners van Steenbergen, Welberg en de Heen is er 17 juni een kennismakingsmoment.

Inwoners weten het beste wat speelt in hun buurt

Wethouder Cors Zijlmans is zaterdag ook aanwezig tijdens de kennismaking: "Als gemeente zijn we verantwoordelijk voor de openbare ruimte. Maar inwoners weten natuurlijk het beste wat er speelt in hun buurt. Met de wijkteams hopen we dat inwoners en de gemeente elkaar sneller en beter kunnen vinden. Als het niet goed gaat, maar zeker ook voor goede ideeën en tips om een wijk nog leuker te maken. Ik nodig dan ook iedereen uit om even langs te komen zaterdag. De koffie staat klaar!" Wethouder Zijlmans is 10.00 uur bij Nieuw-Vossemeer bij De Vosseburcht, om 10.50 uur Dinteloord, De Buitelstee en om 11.40 uur in Kruisland op de Markt.

Hetzelfde team in de wijk

Vanaf 1 oktober werkt in een wijk steeds hetzelfde team aan de openbare ruimte. De wijkteams schoffelen, voeren snoeiwerkzaamheden uit en repareren kleine schades aan straatmeubilair. Tijdens de kennismaking geven de teams uitleg over hun manier van werken en wat inwoners kunnen verwachten. De wijkteams bestaan uit medewerkers vanuit de gemeente en het werkvoorzieningschap, aangevuld met werkervaringsplaatsen.

In Dinteloord staan ook Wijzijn en SWOS voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u informatie over bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of gezond en actief ouder worden in Steebergen? Op de bijeenkomst van de wijkteams in Dinteloord zijn ook mensen aanwezig zijn van Wijzijn en SWOS om uw vragen te beantwoorden en u aan de juiste informatie te helpen. Heeft u ideeën heeft over samen dingen doen in uw wijk of dorp? Zij kunnen u op weg helpen om de juiste wegen te vinden om zaken te realiseren. Zij gaan graag met u in gesprek!

Opties

Deel deze pagina: