Nieuwsbericht Lancering publiekscampagne Heel Steenbergen Stemt!

Gepubliceerd op: 21 december 2017

Onder de noemer Heel Steenbergen Stemt heeft burgemeester Ruud van den Belt de aftrap gegeven voor een campagne waarmee de gemeente meer mensen naar de stembus hoopt te krijgen bij de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart 2018. Vier jaar geleden kwam de opkomst in Steenbergen uit op zo'n 45 procent. Dat kan beter, vindt de gemeente(raad), die onderzoek liet doen naar opkomstbevorderende maatregelen.

Verschillende activiteiten

In aanloop naar de verkiezingen vinden daarom uiteenlopende activiteiten plaats, waaraan nadrukkelijk een Steenbergs tintje is gegeven. Zo is er een eigen logo en motto, komen we letterlijk in de stemming door Heel Steenbergen Stemt logo
een Steenbergs verkiezingslied, komt er voor het eerst een lokale stemwijzer en een heus verkiezingsfestival!

In de komende weken zal hierover meer bekend worden gemaakt. Houd de website en social media van de gemeente goed in de gaten voor het laatste nieuws en activiteiten!

Opties

Deel deze pagina: