Nieuwsbericht Kent u iemand die een lintje verdiend?

Gepubliceerd op: 02 mei 2017

U kunt een Koninklijke onderscheiding aanvragen tot 15 juli 2017

Afgelopen woensdag 26 april was het weer zo ver, de traditionele lintjesregen. In Steenbergen kregen maar liefst 8 personen de versierselen opgespeld die horen bij het lidmaatschap in de Orde van Oranje-Nassau. De burgemeester reikte deze onderscheidingen uit in het gemeentehuis. Aansluitend was er een gezellige receptie voor de nieuw onderscheiden inwoners, voor de eerder gedecoreerden en voor leden van de gemeenteraad.

Aanmelden werkt zo

Misschien kent u ook wel iemand waarvan u vindt, dat die in aanmerking zou moeten komen voor een onderscheiding. Iemand die zich al lange tijd inzet in uw vereniging, of in uw buurt of dorp. U kunt de eerste aanzet geven om hem of haar in 2018 te laten delen in de lintjesregen. Op www.lintjes.nl staat hoe dat werkt. Ook vindt u er een aanvraagformulier en achtergronden over ons Nederlandse decoratiestelsel.

Geen internet?

Heeft u geen toegang tot het internet, neemt u dan contact op met John van den Hof, de kabinetschef van de burgemeester. Hij is op werkdagen bereikbaar op het gemeentehuis op 140167.

Vóór 15 juli

Houdt u er rekening mee dat voorstellen voor het toekennen van onderscheidingen op donderdag 26 april volgend jaar al voor 15 juli 2017 ingediend moeten zijn bij de burgemeester.

groepsfoto gedecoreerden gemeente Steenbergen

Opties